Okei...vaik en tykkää Brad Pittistä katoin sen kaikki leffat mitkä neloselta tuli (tai mä katoin ne sen takii, koska niissä saa nauraa ja sen takia, koska et kun lyötiin kaverin kanssa vetoo siitä kuka kattoo kaikki kolme leffaa.) No tässä on arvostelut niistä leffoista:
 
Spy Came 28.5.
 
Tähdet: ½
 
Juoni oli tylsä ja epäselkeä. Elokuva hyppeli 1970 luvulta 1990 luvulle. Juoni oli typerä, kun vanha FBI:n agentti tai CIA:n (ei saanut selvää kumpiko oli) agentti muistelee toista agenttia joillekkin miehille. Siitäkään ei saanut selvää minkä takia. Todella tylsä kaksi tuntiseksi elokuvaksi. Suosittelen elokuvaa Brad Pitt faneille ja muille, kun ei ole mitään muuta tekemistä.
 
 
Seisemän vuotta Tiibetissä 29.5.
 
Tähdet: ***½
 
Tämä elokuva on paras Brad Pittin elokuvista joita olen katsonut. Elokuvassa oli hienot maisemat ja Pitt näytteli yllättävän hyvin. Elokuva kävi kuitenkin välillä pitkästyttäväksi. Suosittelen elokuvaa taas Brad Pitt faneille ja hienoista maisemista tykkääville.
 
Mr. & Mrs. Smith 30.5.
 
Tähdet: 0
 
Mr. & Mrs. Smith on niitä elokuvia missä suutelu kohtaukset alkavat kuvottamaan. Juoni oli ennalta arvattava. Elokuva kävi tylsäksi, kun lopussa tulee koko ajan räiskintä kohtia. Rooli hahmot olivat tylsiä ja näyttelijät ovat typeriä (minun mielipide). Suosittelen elokuva Brad Pitt faneille (taas) ja Angelina Jolie faneille.